Szitanyomás

A szitanyomás olyan nyomtatási technika, amely során egy finom szemű szitaszövetet használunk a festék tárgyra történő átvitelére. A szitaszövet bizonyos részeit fényérzékeny anyag segítségével lezárjuk, míg a nyomtatni kívánt logó formájában szabadon hagyjuk a szövetet a festék számára. A festéket a szitára helyezzük, majd a szövet átjárható részein keresztül a termékre préseljük. Egyszerre egy színt nyomtatunk, a több színű grafikák vagy logók előállításához több szitát kell használni. A nyomtatás után a terméket szárítóalagútba helyezzük, hogy a festék a terméken megszilárduljon. 

Előnyök:

 • Pantone színegyezés
 • Nagy nyomtatási méretek
 • Jobb fedés a nagyobb festékátvitel miatt

Sablon- és filmköltség és egyedi nyomatköltség kerül felszámolásra.

Grafikai anyagszükséglet: vektoros PDF, ai vagy cdr

Transzfernyomás

A transzfernyomás során a logót nem közvetlenül a tárgyra, hanem először egy speciális szilikon alapú papírra nyomtatjuk. A színeket egyenként, fehér alapra nyomtatjuk, majd minden egyes szín után a transzferpapír egy szárítóalagúton megy keresztül. Miután minden szín nyomtatása megtörtént, a papírra a logóval megegyező alakú ragasztóréteg és ragasztópor kerül. A transzfert hőprés segítségével rögzítjük a tárgyon. A hő hatására a ragasztó folyékony lesz, a nyomás pedig jó tapadást eredményez. A papírt ezután eltávolítjuk, és a logó a tárgyon marad.

Előnyök:

 • Pantone színegyezés
 • Nagy nyomtatási méretek
 • Puha tapintás
 • Részletgazdag grafikák nyomtathatóak

Sablon- és filmköltség és egyedi nyomatköltség kerül felszámolásra.

Grafikai anyagszükséglet: vektoros PDF, ai vagy cdr


Hímzés

A hímzés olyan emblémázási technika, melynek során több öltés kombinálásával, hímzőfonallal hozzuk létre a kívánt dizájnt vagy logót. Ez a textil termékek, többek között sapkák, promóciós ruházati cikkek vagy táskák nagyon népszerű emblémázási módja. A hímzéshez speciális programfájl készül, amely tartalmazza a munka minden részletét és a gép beállításait. A terméket egy nagyméretű hímzőgép alá helyezzük, amelynek varrófejei akár 15 tűt is tartalmazhatnak, így egy menetben 15 különböző fonal (szín) hímzése lehetséges.

Előnyök: 

 • Fényűző megjelenés
 • Tartós emblémázási eredmény
 • Akár 15 szín lehetséges
 • bármilyen textilre

Programköltség és egyedi hímzésköltség kerül felszámításra.

Grafikai anyagszükséglet: PDF vagy jpg


A kiválasztott ruházatot kizárólag emblémázással együtt van lehetőség megrendelni. 

Általában a fenti háromféle emblémázási módot javaslunk a textiltermékekre, de természetesen egyedi, különleges igényeket is igyekszünk megvalósítani. 

Az emblémázást kizárólag a megküldött látványterv írásban történő elfogadása után indítjuk el. Lehetőség van mintadarab készítésére is, melynek külön költsége van, ami az emblémázási módoktól függően változó.

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.