Galléros pólók

Póló és póló között nagyon sok a különbség - míg általában a sima kerek galléros pamut pólót a hétköznapokon és szabadidős tevékenységekhez hordjuk, addig a galléros "ingfazonú" pólókat már a kicsit lazább - szabadabb jellegű, lezserebb üzleti életben is egyre többet látjuk megjelenni. Viselésük kényelmes, de mégis elegáns. Emblémázással és az arculathoz illő színválasztással egyedivé varázsolhatjuk megjelenésünket.

Az ingekhez hasonlóan több márka és árkategória, számos anyag, fazon és szín közül választhatunk női és férfi kollekcióból. 

Olymp galléros póló

A prémium minőség és az optimális kényelem jellemzi az OLYMP Level Five Casual galléros pólókat. Az Olymp Level Five poló megfelel a szigorúan ellenőrzött ÖKO Tex 100 minőségi besorolásnak.

tovább

Ár: 19.900,-Ft-tól

Russell Fitted Strech Polo.

Ez a póló fantasztikus szabással és számtalan elegáns apró részlettel rendelkezik. A hivatalos LYCRA® szál biztosítja a tartós megfelelő illeszkedést.

tovább

Ár: 5.500,-Ft-tól

 Tee Jays

Nem csak egy póló. 

Az  évtizedek óta folyamatosan fejlesztett minőség és kivitelezés a TEE JAYS galléros pólókat a promóciós iparág egyik vezető pólógyártójává vált. A Luxury Stretch póló a legjobb minőségű promóciós textilek közé tartoznak.

tovább

Ár: 8.600,-Ft-tól

James & Nicholson  

A James & Nicholson női és férfi galléros pólói divatosak, ízléses szabásúak, strapabírók, jól tűrik a mosást, nem fakul a színük és nem veszítik el formájukat sem. Számos területen használhatók, viseletük egyet jelent a magabiztos fellépéssel és az igényességgel. 

tovább

Ár: 4.990,-Ft-tól

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.