Sidensticker ingek

SEIDENSTICKER – Több, mint egy márka. 

A Seidensticker mércét állít fel. A divat iránti szenvedéllyel, a trendek iránti érzékkel, az innovációval és a kompromisszumok nélküli minőséggel ez a családi cég senkihez sem hasonlítható a nemzetközi piacon. 

A Seidensticker márka vezető szerepet tölt be a kiváló minőséget képviselő ingek gyártásában Németországban, neve a kíváló ingek megtestesítőjeként szolgál.  A Seidensticker márka az elegáns megjelenéshez kiváló választás lehet. 

A több mint száz éves múltra visszatekintő, családi tulajdonban lévő vállalat célja mindig is az volt, hogy a lehető legjobb minőségű ingeket készítse el. Ezt a hagyományt megtartották, és mára ötvözték a modern megoldásokkal és stílusokkal. Így tehát a hagyomány, és trendek követése egyszerre fémjelzi a márkát.

Ingek és blúzok minden alkalomra

Legyen szó a klasszikus, trendi vagy szabadidős megjelenésről - a Sidensticker jó választás

Széles fazon és színválaszték található a minden évben frissülő kollekcióban, így könnyen megtalálja mindenki a legkényelmesebb megoldást. 

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.