OLYMP Ingek

Prémium minőség

Garantált az elegancia az Olymp férfi ingeiben és női blúzaiban.   

Az üzleti vagy alkalmi, OLYMP ingeket divatos dizájn, első osztályú anyagok, kiemelkedő kényelem és könnyű kezelhetőség, valamint magas gyártási minőség jellemzi. Légáteresztő és bőrbarát, vasalás- és ráncmentes vagy könnyen vasalható anyagokból készülnek, széles szín- és mintaválasztékot, különféle stílusokat és gallértípusokat, széles ujjhosszúságot és akár 19 méretet kínálnak. Az OLYMP ing mindig tökéletes választás az üzleti megjelenésben is divattudatos hölgyek és urak számára.

  • a leghatékonyabb NOS (Never Out of Stock) program
  • a legvonzóbb üzleti ing sorozat
  • a legjobb vasalásmentes ing sorozat
  • a legjobb minőségű anyag és kivitelezés
  • a legjobban illeszkedő

Az OLYMP márka vasalásmentes termékei, a Luxor ingek 100% egyiptomi pamutból készülnek, anyaguk a különleges kikészítésnek köszönhetően nem igényel vasalást és ellenáll a gyűrődéseknek is. A Luxor ingek látványa és tapintása is különleges minőséget képvisel. Az ingek kezelése és alapanyaga megfelel a nagyon szigorú Öko-Tex 100 szabványnak is. Az OLYMP Luxor ingek között éppúgy megtalálhatóak a klasszikus szabású, a karcsúsított, valamint az extra méretű ingek is.


Férfi ing fazonok

Comfort fit: teljesen egyenes szabásvonalú

Modern fit/ Slim fit: egyszer karcsúsított (az ing oldal vonalán), az ing hátán 2 darab hajtással a vállvonalon

Body fit: duplán karcsúsított, az ing oldalán továbbá az ing hátán 2 darab függőleges szűkítő varrat a lapocka részén

Super Slim: extrémen karcsúsított, szélesebb vállú de keskeny derekú alkatra

Női ing fazonok

Comfort fit: mell alatt és hátul karcsúsított, hagyományos női blúz fazon 100% pamut anyag

Modern fit: egyszer karcsúsított (az ing oldal vonalán), az ing hátán 2 darab hajtással a vállvonalon. 100% pamut anyag.

Body fit: duplán karcsúsított, az ing oldalán továbbá az ing hátán 2 darab függőleges szűkítő varrat a lapocka részén. Extra csinos fazon 97% pamut 3% elasztánnal

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.