TeeJays ingek

A TEE JAYS generációkon keresztül továbbra is Európa egyik legegyedibb alapkollekciójával rendelkezik. A TEE JAYS márka kulcselemei a minőség és a dizájn. Tervezői és technikusai egyedi stílusokat és kiváló minőséget fejlesztenek folyamatosan, megfelelve a legújabb trendeknek. Kollekciók a minőség és az ár legjobb kombinációjával.

 Az ikonikus Perfect Oxford Shirt - formázott fazon, a hátulján "dobozos" redővel és ívelt szegéllyel klasszikus, nyugodt megjelenést biztosít. Viselhető nyakkendővel, vagy akár csak lazán, anélkül. Női fazonban egyaránt elérhető. 

A mosott indigó Casual Twill ing vékony és kényelmes szabású, részletesen legombolható gallérral és ívelt szegéllyel. Jó választás lehet a nem túl formális irodába, vagy egy hétvégi ebédre. Legombolható gallérjával és indigófestékével ez az ing tökéletes egyensúlyt teremt a masszív és a kifinomultság között.  Női méretekben is.

Luxury Shirt Comfort Fit-  kényelmes szabású ing közepesen kivágott gallérral és két gombos mandzsettával. Jellegzetes, kettős finom twill anyagunk segítségével ez a stílus könnyen összeilleszthető bármilyen öltözékkel – a hagyományos üzlettől a smart casualig. 

Luxury Shirt Slim Fit - karcsúsított szabású ing közepesen kivágott gallérral és két gombos mandzsettával. Jellegzetes, kettős finom twill anyagunk segítségével ez a stílus könnyen összeilleszthető bármilyen öltözékkel – a hagyományos üzlettől a smart casualig. 

Strech Luxury Shirt -testreszabott férfi és női ingek a teljes kényelem érdekében. Gomb a gallér alatt teljesen láthatatlan elhelyezése és két gombos mandzsetta. Női verzióban gyöngyház gombokkal. Tökéletesen passzol a férfi ingekhez.

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.