Kényelem és stílus a mindennapokban - kötött pulóverek női és férfi fazonban

OLYMP

Stílusosan megtervezett, hétköznapi megjelenés – az OLYMP kötöttáru-kínálatában kiváló minőségű pulóverek találhatók, amelyek a legmagasabb szabványok szerint készültek a tökéletes illeszkedés és a kiemelkedő kényelem érdekében.

tovább

Ár: 23.500,-Ft-tól

TEE JAYS

Klasszikus kötött pulóver prémium olasz merinó/poliakril kevert fonalakból. Bordás részletek a szegélyen és a mandzsettán, valamint tiszta, jellegzetes nyakkivágás. Tökéletes kombinálva valamelyik minőségi ingünkkel vagy egy menő pólóval.

tovább

Ár: 15.800,-Ft-tól

RUSSELL COLLECTION

Minőségi kerek és V nyakú pulóverek az álmeneti időjárásban is. Elegáns akár blúzzal, inggel vagy anélkül.  Iskolai, egyetemi és akár vállalati egyenruhákhoz is alkalmas férfi és női hosszú ujjú pulóverek, bordázott nyakkal. 

A pulóverek könnyel személyre szabhatóak cége logójával vagy kezdőbetűivel hímzési szolgáltatásaink segítségével.

tovább

Ár: 7.500,-Ft-tól

KARIBAN

A Kariban Premium a "kevesebb több" koncepciót hirdeti az elegancia és az egyszerűség érdekében, bármilyen alkalomról is legyen szó. Letisztult vonalakat és alapszíneket kínál az aprólékos megjelenés érdekében, kifinomult, stílusos érintéssel.

tovább 

Ár: 6.990,-Ft-tól

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.