Kimagasló minőségű, komfortos ingek széles választéka női és férfi fazonban 

Az Olymp márka garancia az elegáns megjelenésre. Neve évtizedek óta a egyenlő a prémium minőséggel. Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet - pontosan azt, amire az OLYMP is törekszik.

tovább

Ár: 19.900,-Ft-tól

Az 1863-ban alapított német ETERNA Mode GmbH a világ egyik legismertebb férfi ing gyártója. A vállalkozás tevékenységét alapításától kezdve a folyamatos újítás jellemzi.

tovább

Ár: 19.900,-Ft-tól

SEIDENSTICKER – Több, mint egy márka. A Seidensticker mércét állít fel. A divat iránti szenvedéllyel, a trendek iránti érzékkel, az innovációval és a kompromisszumok nélküli minőséggel ez a családi cég senkihez sem hasonlítható a nemzetközi piacon.

tovább

Ár: 18.500,-Ft-tól

Russell Collection

Ideális bármely vállalati csapat számára, Russell kollekciónk lehetővé teszi, hogy mindenki a legjobban nézzen ki, miközben elegáns és egységes csapatmegjelenést biztosít.  

tovább

Ár: 5.880,-Ft-tól

Kustom Kit

Férfi és női ingek  kollekciója, amely az időtlen stílust lágy, innovatív szövetekkel ötvözi gyönyörű színekben.

tovább 

Ár: 6.950,-Ft-tól

James & Nicholson

A vállalatot Gustav Daiber alapította 1912-ben textiltartozékok értékesítésével foglalkozó ügynökségként. A társaság fokozatosan fejlődött és szakosodott 2001-ig, amikor James & Nicholson néven újabb privát márkát hozott létre a reklám és a funkcionális ruházat számára. 

tovább 

Ár: 7.880,-Ft-tól

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.