Tee Jays polár és softshell

A TEE JAYS generációkon keresztül továbbra is Európa egyik legegyedibb alapkollekciójával rendelkezik. A TEE JAYS márka kulcselemei a minőség és a dizájn. Tervezői és technikusai egyedi stílusokat és kiváló minőséget fejlesztenek folyamatosan, megfelelve a legújabb trendeknek. Kollekciók a minőség és az ár legjobb kombinációjával. 

Termékleírás

Ha valamit annyira szeretünk, mint a minőséget és a kényelmet, az a sokoldalúság. A Teejays polár, softshell kabátjai éppen ezt kínálják. Trendi és kényelmes, gyakorlatilag mindenhez passzol, és egész évben használható. 

Prémium minőségű Softshell kollekció azoknak az ügyfeleknek szól, akik csak a legjobbat akarják. Minden Softshellünk személyre szabott és extra ujjhosszúsággal készült a jobb illeszkedés, a kényelem és a teljesítmény érdekében.

A polár termékek kényelmes nagy zsebbekkel, melange kötött anyagból készülnek, a gallér és a mandzsetták egy stílusos, jersey anyaggal szegettek, melyek elegáns és autentikus megjelenést kölcsönöznek a kültéri gyapjúnak.


Nézz körül teljes promóciós textil kínálatunkban

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.