Sportruházat

A közös céges sportprogramok, kirándulások, csapatépítő programok esetén felmerül az igény olyan szabadidő vagy sport ruházatra, ami funkciójában, megjelenésében és anyagában is a lehető legalkalmasabban látja el küldetését, kényelmes, kevésbé formális -  ugyanakkor illeszkedik vagy kiegészíti a cégarculatot. Ezek a ruházati termékek a márkalogón kívül készülhetnek az adott eseményhez kapcsolódva egyedi grafikával, munkán kívül is használhatók, minőségüknek köszönhetően öröm hordani őket és így viselésükkel a hétköznapokban is erősítik az elköteleződést. 

Tee Jays  - Performance active work wears

A márka egyedülálló pólókollekciója egyszerű, és csúcsminőségű funkcionális anyagokból készült. Két anyag közül választhat: a csúcskategóriás CoolDry vagy a kereskedelmi forgalomban kapható, jó árú funkcionális poliészter szövet. Mindkét választás könnyű és magas funkcionalitású. 

tovább

Ár: 4.250,-Ft-tól

Gildan/Proact/JustCool

Technikai pólók amik valóban az energikus mozgásra készültek, profi és szabadidős sportokra egyaránt - rendkívül széles szín, méret és fazon választékkal.

tovább

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.