ETERNA ingek

Időtlen üzleti elegancia

A pamut ingeket vasalásmentessé tevő nedves térhálósítás technológiáját is az ETERNA cég fejlesztette ki 1980-ban, majd a következő évben elsőként jelent meg a piacon a vasalásmentes férfi ingekkel.

Az ETERNA ingek gyűrődései nem csak a száradás során simulnak ki, hanem a viselő testmelegének és nedvességének hatására a viselésből fakadó gyűrődések is fokozatosan kisimulnak. Így az ETERNA ingek a munkanap végéig simák és frissek maradnak, viselésük még ekkor is kellemes érzést ad.

Az ETERNA ingek mindegyike megfelel az Öko-Tex 100 szabvány követelményeinek, amely azt biztosítja, hogy viselése nem okoz bőrirritációt.

A londoni székhelyű, 85 országban jelen lévő, független Superbrands nemzetközi szervezet több, mint 1000 német márka közül két egymás követő évben is a legjobb márkának válaszotta az ETERNÁT.

Három fazonban rendelhető.

Comfort fit / hagyományos fazon

Modern fit / szűkített

Slim fit / extra szűk

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.