Russell Collection polár és softshell


Hogy munkatársai előnyt szerezzenek másokkal szemben, illessze be ezt a stílusos Russell Softshell kabátot a személyzeti munkaruházatba. A szövet szőtt felületből, nagy teljesítményű membránból és belső mikro gyapjúrétegből áll, amely segít a személyzetnek melegen és védetten maradni. Ezenkívül gallérral magas, teljes cipzárral, belső viharlappal és állvédővel, hálóval bélelt elülső panelekkel, elülső cipzáras zsebekkel, jobb mellkasi cipzáras zsebbel, állítható mandzsettával, ívelt hátsó húzózsinóros szegéllyel rendelkezik.  A többféle színben kapható férfi és női softshell kabátok megfelelnek az üzleti igényeinek. 

Bolyhosodás mentes, bélés nélküli férfi és női polár termékek kadétgallér kötéssel. Cipzáros verzió esetén viharvédővel és állvédővel. Elöl cipzáras zsebekkel. Oldalsó szellőzőnyílásokkal. Nyitott stílusú mandzsettával és szegéllyel.  Sokféle szinben és fazonban.

Anyag

50% gyapjú (merinói), 50% poliakril

12 gauge sűrűségű kötés

Termékleírás

12 gauge sűrűségű kötés

minőségi olasz merinói fonálból

30 fokon mosható (gyapjú programmal)

szűkebb fazon.

Nézz körül teljes promóciós textil kínálatunkban

    A weboldalon és a promóciós textil katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az emblémázás költségeit és az  ÁFA-t!  Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeknek megfelelően.

Termékeinket csak gazdasági társaságok részére, kizárólag emblémázással együtt értékesítjük! 

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.